Викладачі та студенти Львівського ветеринарного університету подякували Петрові Колодію за підтримку їхнього навчального закладу

Викладачі та студенти Львівського ветеринарного університету подякували Петрові Колодію за підтримку їхнього навчального закладу

16.04.13 15:38 0 928
15 квітня 2013 року до голови Львівської обласної ради свободівця Петра Колодія завітали викладачі та студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького із словами подяки за його активну позицію проти приєднання їх навчального закладу до Львівського національного аграрного університету, за підтримку акцій протесту колективу університету.

"У тім, що у Львові збережено такий поважний університет, насамперед, заслуга львівської громади, викладачів та студентів вашого університету, – наголосив Петро Колодій. – Об'єднані єдиною метою, ми перемогли".

Нагадаємо, що 13 січня 2013 року розпорядженням Кабінету Міністрів України Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького було реорганізовано з метою приєднання його до Львівського національного аграрного університету. Львівська обласна рада першою виступила за підтримку вимог студентів та викладачів ветеринарного університету, ухваливши на сесії звернення до уряду з цього питання. Голова Львівської обласної ради Петро Колодій виступав перед студентами та викладачами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, які пікетували Львівську облдержадміністрацією, протестуючи проти приєднання університету ветеринарної медицини до Львівського національного аграрного університету.

10 квітня 2013 року Кабмін скасував рішення про реорганізацію Львівського ветеринарного університету.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 800 чернівецьких ...
Наступна новина: З міліціонерами поділився ...

КОМЕНТАРІ