Чернігів: Секретар міської ради Олег Шеремет особисто долучився до благодійної акції «Серце до серця 2013»

Чернігів: Секретар міської ради Олег Шеремет особисто долучився до благодійної акції «Серце до серця 2013»

16.04.13 10:33 0 778
Секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет під час презентації Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця 2013» одним із перших поклав гроші до скриньки для збору коштів. Також свій благодійний внесок передав і міський голова Олександр Соколов, діяльність якого відзначена Подякою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

VIII щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця 2013» проходить під гаслом «Почуй світ!» і триватиме до 28 квітня. Детально про особливості цьогорічної акції розповіла регіональний представник фонду в Чернігівській області Ольга Кукуюк. За її словами, зібрані кошти підуть на придбання діагностичного обладнання для дитячих лікувальних закладів, здатного на ранній стадії виявити захворювання органів слуху.

Як і в минулі роки, в ході акції на вулицях міста працюватимуть волонтери. Кожен із них матиме бейдж-ідентифікатор із печаткою ВБФ «Серце до серця». На 28 квітня заплановано організацію флешмобу навпроти «МегаЦентру» та благодійного концерту «Зелена сцена» на Алеї Героїв. Також організатори розглядають можливість улаштування фаєр-шоу біля Катерининської церкви.

Директор Чернігівського міського центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Кузнецова-Молодча підкреслила, що заклад від початку проведення постійно підтримує цю акцію, залучаючи студентів-волонтерів. Минулого року зусиллями майже 600 чернігівських волонтерів було зібрано понад 50 000 грн., на які придбано чотири інсулінові помпи.

О. Шеремет подякував представниці фонду за відродження й популяризацію традицій благодійності. «Важливо, що учасники акції бачать конкретний результат – купується вкрай потрібне медичне обладнання», - прокоментував він.

Також секретар міської ради має намір звернутися до своїх колег-депутатів із проханням приєднатися до благодійної акції, спрямованої на допомогу хворим дітям.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 27 осіб ...
Наступна новина: Керівник національного ...

КОМЕНТАРІ