На Тернопільщині захищаючи сина, ледь не поплатився життям

На Тернопільщині захищаючи сина, ледь не поплатився життям

16.04.13 10:30 0 885
Численні тілесні ушкодження в результаті бійки отримав 41-річний мешканець Кременця. У важкому стані чоловіка доправили до районної лікарні. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму, забій ребер, а також провели операцію з видалення селезінки. Отримані ушкодження лікарі кваліфікували як важкі.

Про потерпілого медики сповістили працівників районної міліції. Правоохоронці одразу ж взялися встановлювати за яких обставин і хто так сильно побив чоловіка. Невдовзі з’ясувалося, тяжкі тілесні ушкодження наніс 27-річний мешканець Кременця. Потерпілий і його кривдник навіть не були знайомі між собою.

Як встановили правоохоронці, 41-річний кременчанин заступився за сина, з яким з’ясовували стосунки двоє молодиків. Конфлікт між хлопцями розпочався ще у розважальному закладі. Двоє братів щось не поділили ще з одним відвідувачем. Стримати свій запал та мирно розійтися не вдалося. З’ясовування відносин брати продовжили поблизу будинку їхнього неприятеля. Від слів перейшли до стусанів. На підмогу хлопцю вийшов батько, який саме в цей час вигулював собаку. Не очікувавши такого повороту подій, один із братів накинувся на 41-річного чоловіка. Битою наносив удари чоловікові в область живота та спини.

Наразі стан здоров`я постраждалого задовільний, проте йому ще тривалий час доведеться провести у лікарні. Проти кривдника відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Великобританії ...
Наступна новина: На Львівщині 27 осіб ...

КОМЕНТАРІ