На Закарпатті пошуки рибалки тривають

На Закарпатті пошуки рибалки тривають

16.04.13 17:36 0 835
14 квітня о 20:30 до фахівців державної пожежно-рятувальної частини № 9 за допомогою звернувся 22-річний мешканець міста Свалява. За його словами, того дня близько 13:30 вони з товаришем 1988 року народження вирішили порибалити. Для зручності та більшого улову, хлопці на гумовому човні почали спускатися по Латориці поблизу с. Неліпино Свалявського району.

Близько 14:20, коли юнаки підпливли майже до моста, човен перекинувся і вони попадали у воду. 22-річний Іван зумів вибратися на сушу, а ось 25-річному Євгену пощастило менше. Його підхопила течія, і разом з човном (за який він тримався) понесла у невідомому напрямку. Допоки молодший рибалка вибирався на берег у більш-менш безпечне місце, другий зник з поля зору. Наляканий хлопець намагався самотужки знайти товариша. Але, коли почало сутеніти і пошуки не дали бажаного результату, він таки звернувся за допомогою до служби ДСНС та міліції.

До пошуків відразу було направлено працівників ДПРЧ-9, групу водолазно-рятувальних робіт та працівників міліції. Допомогу в пошуках рибалки надають і місцеві мешканці. На даний час пошуки зниклої людини тривають.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Чернівеччині міліція ...

КОМЕНТАРІ