На Закарпатті міліція розшукала дороге авто ужгородця

На Закарпатті міліція розшукала дороге авто ужгородця

16.04.13 21:58 0 2243
«Алло, міліція? У мене украли автомобіль!» - з такими словами в Ужгородський міськвідділ міліції звернувся недільного ранку 24-річний Олександр – торговий агент одного з місцевих приватних підприємств.

Коли на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Ужгородського МВ УМВС, то з`ясувалося, що зник автомобіль HONDA Accord, зареєстрований у Словацькій республіці (іномарка була на словацьких номерах). Власник присягався, що припаркував машину звечора, як завжди, у дворі будинку за місцем проживання.

Про викрадений автомобіль одразу ж було повідомлено усі наряди міліції. Невдовзі вказану «Хонду» на словацьких номерах виявили на одній з вулиць Ужгорода працівники карного розшуку.

Слідів взлому на дверцятах авто та інших слідів стороннього проникнення не знайшли. Зате з’ясувалося, що від кількості випитого напередодні спиртного сам власник просто забув, де припаркував машину...

Транспортний засіб правоохоронці передали вдячному власнику на відповідальне зберігання, застерігши чоловіка від подібних «жартів» у майбутньому. Адже фальшиві виклики лише відволікають міліціонерів від реального розкриття скоєних злочинів.

Тим часом ужгородець пообіцяв у майбутньому більше не забувати, де залишає своє авто, й тим паче—не сідати за кермо в нетверезому стані.

Цікавитесь новинами зі світу сучасних автомобілів? Профільний інтернет-журнал GoGetAvto.ru завжди радий поділитися з читачами найбільш актуальною інформацією!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ