На Волині жителі Цуманя - під постійною опікою соціальних працівників

На Волині жителі Цуманя - під постійною опікою соціальних працівників

17.04.13 15:27 0 964
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Сергій Ющак ознайомилися з роботою Цуманської філії управління соціального захисту населення Ківерцівської райдержадміністрації. Вона функціонує з 2000 року та обслуговує чотири селищних та три сільські ради. На цій території проживає понад 11 тисяч громадян, з яких майже 5 тисяч -пенсіонери та інваліди.

За словами начальника управління соціального захисту населення Ківерцівської РДА Валентини Розум, ефективність роботи Цуманської філії дає позитивні результати. За минулий рік громадянам, що обслуговуються в цій філії, було призначено і виплачено 25 млн грн різної допомоги, а вже за перший квартал цього року – 9 млн грн.

Три кабінети, де працює четверо спеціалістів, облаштовано за позабюджетні кошти: замінено вікна та двері.

Борис Клімчук від обласної державної адміністрації передав філії комп’ютер та відзначив гарну практику, коли працівники соціальних служб працюють на місцях, надають професійну допомогу та розуміють усі потреби місцевих мешканців. Він зобов’язав профільне управління підготувати доповідну записку цьому способу надання послуг: «Це цілком відповідає завданням, що ставить Президент України. Я буду рекомендувати створювати такі філії у великих містечках області, адже це значно наближує державу до її громадян».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ