На Волині обласний Центр надання адміністративних послуг розпочне роботу у другій декаді травня

На Волині обласний Центр надання адміністративних послуг розпочне роботу у другій декаді травня

17.04.13 19:08 0 972
Обласний Центр надання адміністративних послуг розпочне роботу у другій декаді травня. Про це на відеоселекторній нараді повідомив начальник Департаменту економічного розвитку та торгівлі Олександр Блащук. Він поінформував, що станом на 10 квітня в усіх районах та містах обласного значення прийняті відповідні розпорядження про створення центрів, положення про їх функціонування та введені посади адміністраторів. Також віднайдено приміщення для районних та 4 міських ЦНАПів.

Олександр Блащук особливо відзначив Любомльський район, де прийнято рішення про виділення 180 тис грн з місцевого бюджету на облаштування приміщення центру.

На разі триває підготовка інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг.

Голова облдержадміністрації зауважив, що районам не варто чекати, допоки запрацює обласний ЦНАП, а мобілізуватися для якнайшвидшого відкриття їх на місцях. «Рівняйтеся на Любомль, на Луцьк, але не чекайте встановленого законодавством терміну 1 жовтня. Нам треба завершити цю роботу, щоб утворити єдину організовану систему, адже сайт Адмінпослуг працює вже два роки», - підкреслив Борис Клімчук. «Хай би до Дня Незалежності відкрили свої двері для волинян ЦНАПи у всіх районах», - націлив Борис Клімчук районних керівників.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ