Частка волинської сільськогосподарської продукції в державі сягає 3,8%

Частка волинської сільськогосподарської продукції в державі сягає 3,8%

17.04.13 13:53 0 913
Частка волинської сільськогосподарської продукції в державі сягає 3,8%. Про це свідчать статистичні дані I кв. ц.р., які голова облдержадміністрації Борис Клімчук озвучив на оперативній нараді.

Уже кілька років поспіль спостерігається позитивна тенденція розвитку агропромислового комплексу. Відтак, за січень - березень цього року наш регіон за темпами виробництва продукції займає 12 позицію в державі, за обсягами – 9, за обсягами на одного жителя – 5 сходинку.

«Маємо ріст у промисловій сфері на 102,5%. Хоча, вугледобувна галузь досі не допрацьовує, переробна, в тому числі харчова - приносять регіону хороші результати», - зазначив голова облдержадміністрації.

«Завдяки росту на 102,5% в будівельній галузі Волинь знаходиться на восьмій сходинці серед інших регіонів України, а за індексом споживчих цін – 6. Рівень інфляції - 99,8%», - додав він.

За відповідний період середньомісячна заробітна плата в області становить 2329 грн при прожитковому мінімумі для працездатних осіб – 1147 грн. .

Загалом показники розвитку Волинської області у I кв. 2013-го Борис Клімчук охарактеризував «жовто-зеленим світлом світлофора». «Завдяки спільним зусиллям досягли непоганих показників. Як розпочали цей рік, так само, або іще кращим результатом маємо його завершити», - резюмував голова облдержадміністрації.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Опалювальний сезон на ...
Наступна новина: Рятувальники забезпечили ...

КОМЕНТАРІ