Депутат міської ради Ганна Кравчук: «Ми все робимо задля блага людей»

Депутат міської ради Ганна Кравчук: «Ми все робимо задля блага людей»

17.04.13 08:40 0 973
Відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства

Депутати міської ради Ганна Кравчук, Тетяна Дементьєва та Степан Цимбалюк розглянули питання про скасування рішення міської ради від 27.03.2013 № 39/23 та про внесення змін і доповнень до регламенту Луцької міської ради VI скликання. Доповідачем з обох питань був заявлений Андрій Осіпов, проте через його відсутність депутати ознайомилися з проектами рішень самостійно.

У першому питанні мова йшла про скасування рішення міської ради від 27.03.2013 № 39/23 «Про створення комунального закладу «Луцький Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1». Ганна Кравчук, голова комісії, наголосила, що «необхідно розрізняти такі поняття, як медичні послуги та медична допомога. З питання надання медичних послуг можна проводити різноманітні дебати, змінювати їх залежно від наявності коштів у бюджеті. Медична допомога – це прерогатива держави. Є наказ Міністерства охорони здоров’я про створення таких центрів, тож необхідно їх створювати».

Також Ганна Кравчук зазначила, що на ім’я міського голови Миколи Романюка надійшли відкритий лист та листи-підтримки щодо створення у Луцьку Центру первинної медико-санітарної допомоги. «Ми все робимо задля блага людей», - додала вона.

З другого питання виступила депутат міської ради Тетяна Дементьєва. Вона висловила свою точку зору, що не варто розглядати зміни до регламенту міської ради до кінця її каденції, адже ці зміни постійно вносять деструктив у роботу. Її підтримав Степан Цимбалюк, який вважає, що «треба накласти мораторій на внесення змін до регламенту. Це можна робити перші півроку. Зараз це лише вносить дезорганізацію у роботу ради».

Відтак, депутати одноголосно відхилили обидва проекти рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Михайло Вишиванюк: ...

КОМЕНТАРІ