У Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки  буде  «Еколого-туристична стежина здоров’я»

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки буде «Еколого-туристична стежина здоров’я»

17.04.13 14:27 0 912
Відбулася нарада з питань облаштування cпортивно-розважального об’єкту «Еколого-туристична стежина здоров’я» в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Її провів радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока. Він нагадав, що 21 лютого було прийнято позитивне рішення виконавчого комітету щодо встановлення цього об’єкта. Він потрібен для пропагування здорового способу життя, розвитку туристичної та рекреаційної привабливості Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, організації змістовного еколого-безпечного дозвілля лучан та гостей міста.

Приватний підприємець Олександр Оришко, який займається встановленням об’єкта, повідомив, що є усі необхідні дозволи для створення туристичної стежки. Довжина доріжки для дорослих становитиме 120 метрів, для дітей - 65 метрів. Буде встановлено 19 платформ. Монтаж канатів та лінії страховки буде здійснювати підприємство із Чернігова, яке має спеціальні дозволи на виконання таких робіт.

Директор комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька” Анатолій Трикуш повідомив, що вже підготовлено територію, де буде проходити туристичний маршрут, та професійно підрізані дерева. Пропозиції щодо благоустрою території висловив заступник начальника управління містобудування та архітектури Ярослав Матвіїв.

До відкриття „Еколого-туристичної стежки здоров’я» планують підготувати усі атракціони, які є у парку. Зараз тривають необхідні ремонтні роботи з перевірка їх готовності до роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За перший квартал ...
Наступна новина: Платникам Буковини ...

КОМЕНТАРІ