Івано-Франківщина: «Карпатське раллі» на Долинщині

Івано-Франківщина: «Карпатське раллі» на Долинщині

17.04.13 15:46 0 939
В рамках районної Програми розвитку туризму на період до 2015 року на річках Свіча та Мізунка в районі селища Вигода Долинського району з ініціативи Львівської федерації водного туризму відбулись щорічні Всеукраїнські змагання серед дорослих зі спортивного туризму (водний) «Карпатське раллі».

Змагання особисто-командні на дистанціях ІV-V класу «Спринт з елементом слалому» (р. Мізунка) та «Ралі» (р. Свіча).

У змаганнях брали участь команди обласних федерацій спортивних товариств із семи регіонів України, а саме: Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Полтавська, Тернопільська, Вінницька, Хмельницька.

Перемогу у загальнокомандних змаганнях розділили обласні федерації спортивних товариств зі Львова, Чернівців та Полтави.

Переможці нагороджені грамотами Федерації спортивного туризму України. Нагородження переможців відбулось за участю начальника відділу у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Володимира Ная.

Змагання проводяться з метою подальшого розвитку спортивного туризму в Україні як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту у всебічному гармонійному розвитку особи, сприяння формуванню здорового способу життя населення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: На Львівщині в УКУ ...

КОМЕНТАРІ