Івано-Франківщина: керівництвом УМВС в області підбито підсумки оперативно-службової діяльності за перший квартал року

Івано-Франківщина: керівництвом УМВС в області підбито підсумки оперативно-службової діяльності за перший квартал року

17.04.13 15:04 0 919
Відбулося розширене засідання колегії УМВС України в Івано-Франківській області, на якому підбито підсумки оперативно-службової діяльності прикарпатської міліції за перший квартал року. За цей період на території Івано-Франківської області зареєстровано 3529 кримінальних правопорушень.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами особи встановлені у більш ніж 70 відсотках злочинів. У тому числі: у восьми навмисних вбивствах, трьох тяжких тілесних ушкодженнях зі смертельними наслідками, п’яти зґвалтуваннях, 14 розбоях. Працівниками міліції викрито 52 факти незаконного володіння зброї, 218 кримінальних правопорушень, пов’язаних із протиправним обігом наркотичних речовин. Як відзначалося на колегії, в діяльність міліції Прикарпаття впроваджено кілька пілотних проектів, які розповсюджуються по всій Україні.

Зокрема, йде мова про створення дитячої організації «Юний міліціонер Прикарпаття»; проведення оперативних нарад з УМВС із міськрайвідділами через відеочат; миттєве оповіщення особового складу, водіїв громадського транспорту, таксі про вчинені злочини; залучення підлітків, які перебувають на міліцейському обліку до занять самбо; закріплення працівників кримінальної міліції у справах дітей за кожним навчальним закладом тощо.

На черзі – впровадження проекту «Безпечне місто», під час якого в торгівельних закладах Івано-Франківська, а потім районних центрів, встановлять системи відео нагляду. Перед початком засідання колегії начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало вручив нагороди та премії працівникам міліції, які відзначилися під час ліквідації наслідків стихійного лиха та досягли високих результатів у чемпіонаті МВС України з рукопашного бою, що пройшов наприкінці березня в Полтаві.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ