На Прикарпатті триває боротьба із наркозлочинністю

На Прикарпатті триває боротьба із наркозлочинністю

17.04.13 18:16 0 873
Минулої п’ятниці практично в один і той самий час, у Коломиї працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків і карного розшуку міського відділу міліції затримали двох молодих чоловіків, які торгували канабісом.

У першому випадку 23-річний юнак продав згорток з марихуаною за 120 гривень біля свого будинку. Після документування збуту правоохоронці здійснили санкціонований судом обшук у його помешканні й вилучили звідти ще два «чеки» з канабісом, кілька саморобних пристроїв для його викурювання. Крім того, в квартиру було знайдено два згортки з білим порошком, який відправили на експертизу. Цього ж дня, парубка, який живе з двоюрідним братом-сиротою, заарештували.

Тим часом інша група оперативників затримала біля автозаправної станції 25-річного коломиянина, який теж продав згорток із марихуаною. За місцем його проживання вилучено близько п’яти тисяч гривень, які він вторгував за продаж наркотиків. Молодого чоловіка теж заарештували, він уже двічі відбував покарання за збут наркотичних речовин і тільки в грудні минулого року звільнився з в’язниці.

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: 12 квітня 2013 року у м. ...

КОМЕНТАРІ