На Івано-Франківщині служба,  від результатів діяльності якої, залежить робота усієї правоохоронної системи

На Івано-Франківщині служба, від результатів діяльності якої, залежить робота усієї правоохоронної системи

17.04.13 12:33 0 958
В УМВС України в Івано-Франківській області відзначили 94-річницю створення в системі органів внутрішніх справ служби карного розшуку, яку ще називають «гвардією міліції». Працівники карного розшуку, без перебільшення, перебувають на передньому краї боротьби зі злочинністю, при затриманні злочинців нерідко ризикують своїм здоров'ям і життям.

Цього року оперативники даного міліцейського підрозділу розкрили не один резонансний злочин, затримали кілька небезпечних кримінальних угруповань, як от зграю злодіїв, які обкрадали магазини у Тисменицькому та Надвірнянському районах, українсько-грузинську спільноту «барсеточників» тощо.

Під час урочистостей з нагоди 94-ї річниці служби начальник управління карного розшуку УМВС підполковник міліції Ігор Баб'юк запевнив керівництво прикарпатської міліції в тому, що оперативники готові виконати найскладніші завдання, що постають перед ними в процесі оперативно-службової діяльності.

Начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало вручив відзнаки кращим працівникам карного розшуку, а також ветеранові служби полковникові міліції у відставці Владиславу Ливинцю. Серед нагороджених – оперативники, які нещодавно затримували у Львові так званого «валентинівського стрільця».

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ