На Івано-Франківщині забив батька до смерті

На Івано-Франківщині забив батька до смерті

17.04.13 11:10 0 836
Учора в чергову частину Коломийського МВ УМВС надійшло повідомлення від головного лікаря центральної районної лікарні, про те що в травматологічному відділенні їх лікувального закладу помер житель одного із сіл району. Чоловіка доставили у Коломийську ЦРЛ із попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітки.

Правоохоронці одразу ж виїхали на місце проживання чоловіка, де дружина померлого розповіла про сутичку, яка і привела до летального кінця. 28-річний син подружньої пари був напідпитку та під час побутового конфлікту почав бити батька руками та ногами. Відтак, жінка викликала швидку медичну допомогу, яка доставила постраждалого до лікарні. Медики робили все можливе, однак врятувати життя селянинові не вдалося.

Тіло 68-річного чоловіка було направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. В ході розтину, експерти встановили, що смерть настала в результаті тупої травми живота, яка спричинила розрив печінки та крововилив.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вбивство власного батька чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: валентин ...
Наступна новина: На Закарпатті отримати ...

КОМЕНТАРІ