На стадіоні «Арена-Львів» пройде 16 спеціалізована виставка “АвтоТех-2013″

На стадіоні «Арена-Львів» пройде 16 спеціалізована виставка “АвтоТех-2013″

17.04.13 21:36 0 1302
Львівська торгово-промислова палата у межах своєї виставкової програми 18 – 20 квітня 2013 року на території стадіону «Арена-Львів» (вул.Стрийська,199) проводитиме 16-ту спеціалізовану виставку “АвтоТех-2013″.

У роботі єдиної у західноукраїнському регіоні автомобільної виставки беруть участь близько 30 виробничих і комерційних підприємств з Києва, Львова, Івано-Франківська, Луцька, Одеси, інших областей України.

Виставка відбудеться у новому форматі, що відповідає сучасним вимогам ринкового попиту, і об’єднає експонентів за такими тематичними розділами: легкові автомобілі і мотовелотехніка, автобуси та комерційний автотранспорт, автозапчастини й автохімія, устаткування для СТО та АЗС, автоелектроніка, охоронні системи, тюнинг і автозвук, страхування і кредитування.

У програмі роботи: автопрем’єри, тест-драйви; фестиваль ретро-автомобілів;парад спортивних авто;велотріал-шоу, заїзд байкерів; розваги і конкурси для відвідувачів.

В експозиції виставки «АвтоТех-2013» – нові моделі легкових авто. Зокрема, запланована автопрем’єра Hyundaii30cw(практичний універсал нового покоління). Повний модельний ряд представлять автомобільний центр Hyundaiвід ТОВ «Богдан-Авто Львів» і «Hyundaiна Липинського».

Компанія «Ю.Р.К.» запрошує провести тест-драйв оновлених моделей Renault: New Logan, New Sandero, New Fluence.

Експонент виставки – львівська філія «АІС-Захід» групи компаній «АІС» – серед великого спектра автопропозицій представить моделі двох марок: Geelyта SsangYong. Стенд учасника особливо зацікавить відвідувачів, які не лише хочуть знати технічні особливості легковиків, а й особисто відчути їх переваги в русі, адже проводитиметься тест-драйв.

Завод «ЕлектронМаш» спеціалізується на виробництві багатофункційних і високоманеврених автомобілів малої вантажопідйомності. Підприємство експонує автомобіль, який може використовуватися для миття вулиць, літнього і зимового прибирання проїжджої частини і тротуарів, збору і вивозу сміття з важкодоступних місць у місті, догляду за зеленими насадженнями та виконання інших функцій, що так важливо для комунального господарства України.

Комерційну автотехніку також представлять офіційний представник DAF Trucks N.V. на Західній Україні ПП «Мацько Трак-сервіс», який пропонує широкий спектр вантажної техніки, автозапчастин та сервісних послуг. ТзОВ «Інтертрак-плюс» експонує автомобілі IVECO, середні вантажівки, магістральні автомобілі, будівельну техніку та автобуси. Крім того,автобуси-  на стендах «Волиньавтомотосервіс» і King Long Ukraine.

Ефективна діяльність автомобільної галузі завжди потребує комплексного підходу до розвитку кожної її складової частини. Саме тому в експозиціях виставки «АвтоТех»поруч із сучасними моделями легкових автомобілів представлені автозапчастини, інструмент, мастила, автокосметика, обладнання для СТО і АЗС, автозвукова техніка.

Так, ТОВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмБХ», що у Стрию, залишається одним з найбільших за капіталовкладенням та рівнем виробництва підприємств з іноземними інвестиціями на території Львівщини. Виготовленими на заводі товариства кабельними мережами оснащуються автомобілі світових брендів Opel, Porsche, Volkswagen.

Для автолюбителів «найгучнішим» учасником стане експозиція найбільшої в Україні мережі магазинів автоелектроніки «База Автозвука» (м. Київ).

Тематику виставки доповнюють представлення послуг банків, лізингових та страхових компаній, широкий спектр послуг яких задовольнить будь-якого клієнта, що бажає придбати автомобіль.Зокрема, партнер виставки АТ «Укексімбанк», який входить до трійки найбільших фінустанов України за розміром активів, наданих кредитів і зобов’язань, ознайомить з привабливими пропозиціями для малого і середнього бізнесу.

У програмі роботи шістнадцятої спеціалізованої виставки «АвтоТех-2013» – тематична конференція з питань розвитку автотранспорту: цікаві виступи та презентації досвідчених фахівців у сфері проектування та виробництва автобусів та комунального автотранпорту, виготовлення автомобільних кабельних мереж для престижних марок європейських автомобілів, провідних експертів у сфері автокредитування і автострахування, представників відомих світових автомобільних брендів.

На стенді АФК «ЗАЗ-Козак», багаторічного учасника виставки, відбудеться презентація найбільшої події у світі ретро-автомобілів Центральної Європи – LeopolisGrandPrix.

Цьогорічна виставка «Автотех» надає унікальну можливість оглянути широку гаму автовиробів, зібраних в одному місці, не витрачаючи при цьому дорогоцінний час на послідовне відвідання львівських автосалонів і магазинів з автотоварами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У центрі Львова впродовж ...
Наступна новина: Селянам Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ