Львівщина вшановує пам’ять  Героя України Бориса Григоровича Возницького

Львівщина вшановує пам’ять Героя України Бориса Григоровича Возницького

17.04.13 12:10 0 854
16 квітня, виповнюється 87 років від дня народження видатного музейника, Героя України, багатолітнього директора Львівської національної галереї мистецтв, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка  Бориса Григоровича Возницького.

З цієї нагоди о 17 год. у Львівській національній галереї мистецтв в приміщенні Музею давньої української книги (вул. Коперніка, 15-а) відкриється виставка „Французька графіка із фондів Львівської національної галереї мистецтв”, присвячена пам’яті Бориса Возницького.

З нагоди вшанування пам’яті про Героя України Бориса Григоровича Возницького 23 травня, у день роковин трагічної загибелі, відбудеться покладання квітів до могили на Личаківському цвинтарі.

Львівська національна галерея мистецтв планує видати першу книгу пам’яті, у якій буде вміщено понад 40 спогадів відомих культурних та громадських діячів, друзів Бориса Григоровича.

Планується також проведення у мистецьких навчальних закладах області І-ІІ рівнів акредитації годин пам’яті про Бориса Григоровича Возницького та організація тематичних пленерів, представлення в ефірі Львівської обласної державної телерадіокомпанії документальних фільмів про Бориса Возницького, організація тематичних передач про його життя та діяльність.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Вавржик вибирає Повєткіна, ...

КОМЕНТАРІ