А. Москаленко: «У нашій роботі найважливіше – мешканець»

А. Москаленко: «У нашій роботі найважливіше – мешканець»

17.04.13 18:50 0 878
Виконавчі органи продовжують звітувати перед мешканцями про роботу у 2012 році. 15 квітня, відбувся звіт департаменту «Адміністрація міського голови».

Окрім, результатів діяльності управлінь інформаційної політики та зовнішніх відносин, внутрішньої політики, а також контролю та аудиту, які є структурними одиницями «Адміністрації міського голови», директор департаменту Андрій Москаленко також озвучив плани у роботі в 2013 році.

— Ми продовжуємо роботу за нашими існуючими напрямками. В прес-службі — це щоденне інформування, яке було минулого року і залишиться цього року. Також ми додаємо деякі інформаційні кампанії, які будуть активні і, власне, важливі цього року. Це також організація і проведення великих подій, таких як Медіа-форум, і використання інноваційних методик: Youtube, facebook, подкаст та інші. — Якщо говорити про відділ промоції, то ми продовжуватимемо проведення Днів Львова, які відбуваються у різних містах. Зокрема, цієї неділі та наступного понеділка відбуватимуться Дні Львова в Сумах. Ми також плануємо зйомки нового промоційного ролика, проведення нових фестивалів, «Ніч у Львові», нові прес-тури, нові кампанії соціальної реклами. — Що стосується управління контролю та аудиту, то ми залучаємо нову методику здійснення аудиторської діяльності.

Якщо говорити про управління внутрішньої політики, то це ще більша співпраця церквами, з різними середовищами, налагодження комунікації. Щоденно в нашій роботі найважливіше – мешканець, який має бути максимально поінформований, щоб самостійно приймати рішення і бути максимально об’єктивним.

Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністр

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 24.04 проведення обласного ...
Наступна новина: Іванофранківці вітають ...

КОМЕНТАРІ