На Львівщині у Червонограді рецидивістки обікрали слюсаря-комунальника

На Львівщині у Червонограді рецидивістки обікрали слюсаря-комунальника

17.04.13 11:25 0 903
Прикрий інцидент відбувся нещодавно зі слюсарем одного з комунальних підприємств міста Червоноград. Запросивши на відпочинок двох знайомих дівчат, які, до речі, у минулому мали проблеми із законом, чоловік залишився без улюбленої золотої прикраси.

Нещодавно до співробітників міліції Червонограда звернувся 26-річний місцевий житель, який працює слюсарем в одному з комунальних підприємств міста. Чоловік повідомив, що напередодні невідома особа викрала його золоту прикрасу, а саме - чоловічий перстень на суму 3200 гривень.

Працівники міліції у результаті оперативно-розшукових заходів з’ясували, що золотий перстень у чоловіка викрали дві місцеві жительки – 1990 та 1991 років народження. Жінок у гості на роботу запросив вказаний вище слюсар. Компанія відпочивала у пристосованій на території підприємства сауни.

Гості одразу помітили золоту прикрасу на руці чоловіка і, маючи вже кримінальний досвід (відбували покарання за крадіжки), одразу задумали поцупити перстень.

Помітив чоловік зникнення золотої речі вранці наступного дня. Відразу звернувся із заявою до міліції.

Правоохоронці затримали зловмисниць, відкривши кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зараз триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: Клубний чемпіонат України з ...

КОМЕНТАРІ