На Львівщині у Стрию 20-річний крадій з метою наживи поцупив з магазину вишиванки

На Львівщині у Стрию 20-річний крадій з метою наживи поцупив з магазину вишиванки

17.04.13 17:44 0 777
Нещодавно у Стрию з приміщення магазину невідомий поцупив дві вишиті сорочки. У цьому магазині великий асортимент товару та завжди доволі людно, тож продавці крадіжку товару зауважили не одразу.

Виявивши відсутність двох вишитих сорочок, директор торгового закладу звернулась із заявою про крадіжку в Стрийський міськвідділ міліції. Як з’ясувалось, вишиванки поцупив 20-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово засуджений. Правоохоронцям у нагоді стали камери відеонагляду, що встановлені у приміщенні магазину. Записи з камер дали змогу оперативникам швидко встановити особу зловмисника.

Цей факт ще раз підтверджує твердження про те, що наявність камер відеонагляду у торгових закладах є ефективним способом боротьби зі злочинами, що посягають на власність. Якщо попередження про те, що у приміщенні ведеться відеонагляд не зупиняє злодія, тоді це дає працівникам міліції змогу оперативно встановлювати його особу.

Слідчими міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк, Стрийський МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ