На Львівщині інспектори ДАІ за «гарячими слідами» затримали водія, який збив 10-річну школярку та втік із місця аварії

На Львівщині інспектори ДАІ за «гарячими слідами» затримали водія, який збив 10-річну школярку та втік із місця аварії

17.04.13 13:55 0 888
На Львівщині водій напідпитку збив 10-річну дівчинку. Автопригода трапилась учора, 15 березня, близько 13.30 години у селі Опака Дрогобицького району.

Школярка разом із подругою поверталася додому після уроків. Дівчатка йшли узбіччям сільської дороги, про щось гомоніли. Назустріч їхав автомобіль «Фольксваген Гольф».

«Коли машина порівнялась із дітьми, водій несподівано розвернув авто в їхню сторону та виїхав на узбіччя», - розповідає старший інспектор ВДАІ Дрогобицького міськвідділу міліції Андрій Лісович.

Від удару одна зі школярок впала у кювет. Інша встигла вчасно відскочити та відбулась лише переляком. Дівчинка швидко зорієнтувалась, що потрібно кликати на допомогу когось із дорослих. Вона побігла вулицею та розповіла про те, що трапилось, перехожим. Люди одразу ж повідомили про ДТП до міліції.

Водій-порушник, тим часом, хутко залишив місце пригоди та навіть не поцікавився, чи з дітьми все гаразд.

«Згодом постраждала дівчинка звернулася до лікарні. У неї діагностували забої руки та ноги», - повідомив майор міліції Андрій Лісович.

Працівники Державтоінспекції за «гарячими слідами» розшукали водія-порушника. Залишивши місце ДТП, 41-річний чоловік намагався втекти із села, проте, завадили правоохоронці.

Наразі працівники міліції з'ясовують усі обставини автопригоди. Вже відомо, що чоловік керував авто напідпитку.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині 182 ...
Наступна новина: Перший заступник голови ...

КОМЕНТАРІ