На Львівщині михайло Задорожний провів зустріч із громадою Доброгостова

На Львівщині михайло Задорожний провів зустріч із громадою Доброгостова

17.04.13 20:55 0 935
Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Михайло Задорожний провів зустріч із громадою села Доброгостів Дрогобицького району. Депутат закликав громаду приєднуватися до акції "Вставай, Україно!", центральний захід якої відбудеться 18 травня у Києві, а також прозвітував про свою роботу як депутата Львівської обласної ради.

Селяни розповіли депутатові, що з телебачення та інших ЗМІ вони не отримують достатньо інформації про акції опозиційних сил.

Громада також висловила вдячність депутатові за його внесок в розвиток їхнього села. Зокрема, за сприяння Михайла Задорожного 2011 року в село на ремонт комунальних шляхів із обласного бюджету надійшло 150 тис. грн., 2012 року – 40 тис. грн., а цього року має надійти ще 140 тис. грн. Сімом мешканцям депутат надав матеріальну допомогу на загальну суму понад 3 тис. грн. Гравці місцевої футбольної команди завдяки депутату-свободівцю 2011 року отримали комплекти нової спортивної форми, а цього року – набір футбольних сіток, м'ячів та іншого спортінвентарю.

За кошти депутата 2011 року було закуплено літературу для сільської бібліотеки. Крім того, Михайло Задорожний завжди був активним учасником громадського життя села, брав участь у різноманітних заходах, зустрічах, вічах.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ