На Житомирщині творчі групи телерадіокомпаній запрошуються до участі у конкурсі

На Житомирщині творчі групи телерадіокомпаній запрошуються до участі у конкурсі

17.04.13 10:24 0 825
З 11 до 13 травня 2013 року в місті Севастополі відбуватиметься традиційний IX міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм „Перемогли разом”, присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Фестиваль покликаний активізувати висвітлення у ЗМІ величі подвигу народів країн антигітлерівської коаліції в розгромі фашистської Німеччини; сприяти військово-патріотичному вихованню сучасної молоді та її готовності протистояти будь-яким проявам екстремізму й тероризму; сприяти підвищенню фахової майстерності творчих працівників телебачення й радіо.

До участі у ньому запрошуються творчі групи державних та недержавних телерадіокомпаній України, зарубіжних телерадіоорганізацій, громадські журналістські та ветеранські організації, спілки тощо. Номінації: «Цих днів не стихне слава», «Літопис великого подвигу», «Батьківщина. Честь. Обов’язок», «Бойове братерство», «Світ без тероризму», «У війни не жіноче обличчя», «Діти війни».

На конкурс приймаються роботи хронометражем до 30 хв., які вже були показані в ефірі ТРК.

Короткі анотації до фільмів, телевізійних і радіопрограм, реквізити телерадіокомпаній-учасниць, а також прізвище, ім\'я, по батькові авторів робіт подаються на email: priem_stv@mail.ru до 15 квітня.

Конкурсні роботи і супровідні документи, зокрема, заявка на участь у фестивалі, подаються до 20 квітня 2013 року на адресу оргкомітету в м. Севастополі: вул. 4-та Бастіонна, 1, м. Севастополь, 99011. Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія.

Програмою фестивалю передбачені також творчі семінари, «круглі столи», зустрічі з ветеранами, відвідини пам\'ятних місць Севастополя.

Детальніше про фестиваль – на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо України у рубриці «Виставки, конкурси, премії, фестивалі» за адресою http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=86076. Інформацію щодо програми проведення фестивалю, вимог до робіт, розміщення учасників можна отримати за телефонами (068) 659-58-60, (050) 656-30-04 або електронною поштою se.festex@gmail.com

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 17 квітня – ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ