Чернігів: КВК «Веселий пінгвін – 2013» у клубах за місцем проживання

Чернігів: КВК «Веселий пінгвін – 2013» у клубах за місцем проживання

17.04.13 11:43 0 947
12 квітня в Чернігові пройшла ІV дитячо-юнацька гра КВК «Веселий пінгвін – 2013», організатором якої традиційно став комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» міської ради.

Головними завданнями, що ставили перед собою організатори гри, були: розвиток творчих здібностей у дітей та молоді міста, популяризація змістовного дозвілля та активного відпочинку, поширення молодіжного руху КВК.

КВК серед дитячих збірних команд клубів за місцем проживання проводиться вже четвертий рік поспіль. Захід став улюбленим для педагогічного колективу і вихованців Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

У грі змагалися наступні команди:

- команда «ОБА-НА!» (збірна клубів «Джерельце», «Чайка» та «Мушкетер»);

- команда «Ударені током» (команда клубів «Берегиня» та «Камертон»);

- команда «Та ти шо?» (команда відділу соціально-профілактичної роботи);

- команда «Адреналін» (збірна клубів «Червоні вітрила», «Десна» та «Юніор»);

- команда «Умма-а-а персики!» (збірна клубів «Юність» та «Фортуна»);

- команда «Смішарики» (збірна клубів «Інтелект», «Щит княжого міста», «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» та «Ровесник»).

Загальною темою гри став вислів «КВК 2013 – гарна прикмета».

Командам було запропоновано позмагатися у наступних конкурсах:

- «Домашнє завдання» - підготовлений виступ за темою гри.

- «Демотиватор» - новий конкурс, у якому команди вигадували жартівливі вислови-підписи під веселими фотографіями.

Оцінювало гру КВК «Веселий пінгвін» справедливе та професійне журі: В’ячеслав Давидов – директор Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання; Юрій Заєць – квн-щик зі стажем, один з організаторів Чернігівської відкритої ліги КВН, незмінний ведучий міського КВН; Тетяна Волковницькая – старший викладач кафедри соціальної роботи ЧДТУ; Валерій Семенець – головний спеціаліст відділу у справах сім`ї та молоді міськради, один із організаторів Чернігівської відкритої ліги КВН.

Крім дотепних жартів на тему гарних прикмет, учасники не забули згадати і про життя та реалії клубів. Гра пройшла невимушено, цікаво, в гарній дружній атмосфері. Команди були дійсно дотепними, кмітливими та веселими.

Грамотами за активну участь нагороджені команди «Умма-а-а персики!», «Смішарики» й «Та ти шо?». IІ місце розділили команди «Ударені током» та «Адреналін». А І місце за свої старання отримала команда «ОБА-НА!».

Всі команди отримали від організаторів та спонсорів заохочувальні призи, а команди-переможниці – ще й солодку винагороду. Команда «ОБА-НА!» поповнила свій актив перехідним чемпіонським кубком. А головним загальним подарунком для усіх присутніх став вибух позитивних емоцій та заряд гарного настрою.

Центр висловлює подяку відділу у справах сім`ї та молоді міської ради за підтримку заходу та наданий призовий фонд.

Проведення заходу стало можливим за активного сприяння Коледжу економіки і технологій Чернігівського державного технологічного університету. Великий, проте затишний, актовий зал коледжу гостинно прийняв юних гравців КВК. Крім самого заходу, вихованці клубів за місцем проживання мали змогу ознайомитися зі спеціальностями за якими тут здійснюється навчання та умовами вступу на них. Адже коледж проводить навчання на основі базової та повної середньої освіти, і багато вихованців клубів, які були присутні на заході, вже цього року мають змогу вступити на навчання до коледжу.

Безумовно, на окрему подяку за організацію та підготовку до заходу заслуговують, у першу чергу, педагоги-організатори клубів, які не шкодуючи сил та вільного часу допомагали командам у підготовці та репетиціях.

Сподіваємося, що наступного року КВК «Веселий пінгвін» серед команд клубів за місцем проживання буде не менш яскравим!

За інформацію Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ