На Рівненщині проходить Всеукраїнська олімпіада з дисципліни   „Безпека життєдіяльності”

На Рівненщині проходить Всеукраїнська олімпіада з дисципліни „Безпека життєдіяльності”

17.04.13 10:35 0 921
До Національного університету водного господарства та природокористування завітала справжня студентська весна. 130 студентів з вищих навчальних закладів України прибули на Рівненщину для участі у проведенні ІІ-го етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни „Безпека життєдіяльності”, що проходитиме з 15 по 18 квітня.

Голова оргкомітету:

Корецький Микола Христофорович – в.о. ректора, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків НУВГП, доктор наук з державного управління, професор.

Серед членів оргкомітету:

Дашковська Олена Володимирівна, завідувач сектору відділення змісту вищої освіти інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, к.х.н., доцент;

Вовчук Сергій Георгійович, начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області, полковник служби ЦЗ;

Ушкевич Олег Аркадійович, начальник КЗ „Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Рівненської обласної ради.

Оцінювати роботи учасників олімпіади буде авторитетне журі на чолі із Запорожцем Олександром Івановичем, головою НМК з цивільного захисту МОН МСУ, директором Інституту екологічної безпеки, завідувачем кафедри „Безпека життєдіяльності” Національного авіаційного університету, академіком АБОЗ, академіком МАБЖД, членом Європейської Асоціації з безпеки, д.т.н., професором.

В програмі олімпіади не тільки вирішення завдань з безпеки життєдіяльності, але й вирішення практичних конкурсних завдань з надання першої медичної допомоги. Також учасники познайомляться з історичними місцями та культурними пам’ятками нашого регіону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: програма ...
Наступна новина: В Луцьку виставки чекають ...

КОМЕНТАРІ