Тернопільщина: гідрологічна ситуація на водоймах області

Тернопільщина: гідрологічна ситуація на водоймах області

17.04.13 16:42 0 859
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації інформує про гідрологічну обстановку на території області станом на 08.00 год. 16 квітня 2013 року.

Бережанський район – річка Золота Липа спостерігається спад води на гідропосту Бережани на 12 см. Вода на заплаві біля сіл: Жуків (підтоплено 6 подвір’їв, вода від житлових будинків відступає, проте залишаються підтопленими господарські будівлі) та Гиновичі (4 будівлі сільськогосподарського призначення).

Збаразький район – в с. Добриводи відбувся зсув піщаної суміші не діючого кар’єру на дорогу місцевого значення, ділянка розміром до 150 м по довжині дороги. Прийнято рішення закрити проїзд, відновлювальні роботи провести після підсихання ґрунту.

Зборівський район – спостерігається стабілізація рівнів води у водному каскаді по річці Серет. Між населеними пунктами Малашевці та Івачів вода частково вийшла на дорогу на протяжності 20 м.

На Дністрі спостерігається спад рівня води гідропост Галич 392 см (-7), гідропост Заліщики 614 см (-2).

На річках Збруч, Золота Липа підйом рівнів води зупинився. По р.Стрипа спостерігається незначний підйом рівня води 248 см. (+5). вода на заплаві і підходить до господарських будівель в районі м.Бучача та с.Заривинці,

В інших районах області гідрологічна обстановка контрольована.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ