Транзитного львівського барсеточника затримали тернопільські міліціонери

Транзитного львівського барсеточника затримали тернопільські міліціонери

17.04.13 13:01 0 830
За підозрою у вчиненні крадіжки тернопільські оперативники затримали 25-річного львів’янина. Житель сусідньої області викрав із салону чужого автомобіля барсетку з документами та трьома тисячами гривень.

Як розповів начальник Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Олександр Хілюк, очевидець побачив, як невідомий підкрався до транспортного засобу, що стояв на території станції техобслуговування і поліз до салону через задні дверцята. Випадковий свідок збагнув, що це може бути злодій – адже він покинув легковик з чимось за пазухою. Підозри підтвердилися – у чужій автівці погосподарював крадій. Власник виявив, що зникла барсетка з документами та трьома тисячами гривень. Він повідомив про крадіжку правоохоронців.

Через декілька годин на території Хмельницької області тернопільські оперативники затримали львів’янина. У легківці було четверо пасажирів та водій транспортного засобу – усі раніше неодноразово судимі. Причетність до скоєння крадіжки визнав один із заїжджих гастролерів. Решту стверджують, що нічого не відали про походеньки товариша.

25-річний підозрюваний зізнався, що обікрав салон чужого автомобіля. Розповів та показав, де викинув чужу барсетку з документами.

За вчинене зловмисникові доведеться відповісти. Частина друга статті 185 Кримінального кодексу України, у порушенні якої звинувачують львів’янина, передбачає п’ятирічне обмеження або позбавлення волі. Триває розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як молоді знайти роботу, ...
Наступна новина: У Чернівцях відбудеться IV ...

КОМЕНТАРІ