На Тернопільщині у Підгайцях "Студентська Свобода" провела чемпіонат з вуличних змагань на турніку ("Street Workout")

На Тернопільщині у Підгайцях "Студентська Свобода" провела чемпіонат з вуличних змагань на турніку ("Street Workout")

17.04.13 18:40 0 794
За сприяння Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" 14 квітня 2013 року в місті Підгайці відбувся чемпіонат з вуличних змагань на турніку "Street Workout".

" усі ті, хто тут зібрався, продемонстрували силу духу. Кожен із вас не просто спритний спортсмен, ви – майбутнє України. Ми бачимо, що "Студентську Свободу" підтримує багато патріотичних організацій. Перед нами стоїть завдання зберегти в здоровому тілі здоровий дух", – зазначив під час відкриття змагань голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Участь у змаганнях взяли представники усіх районів Тернопільщини та спортсмени з інших обласних центрів України. Зазначимо, що в цей нелегкий час молодь не чекає допомоги ззовні, а власними силами, шляхом самоорганізації шукає можливості для занять спортом, для вдосконалення тіла і духу, що є запорукою формування здорової нації.

"Цей вид спорту пропагує заняття на перекладині з власною вагою у будь-яку пору року та за будь-яких погодних умов, а отже є досить практичним та майже незатратним. Вікових обмежень також немає. Тому можна прогнозувати, що це спортивне захоплення молоді в майбутньому претендуватиме на статус масового виду спорту", – зазначив голова Підгаєцького районного осередку ВМГО "Студентська Свобода" Юрій Бігус.

"Ми докладаємо всіх зусиль для популяризації цього виду спорту серед молоді. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, Україна – перша в світі за рівнем дитячого алкоголізму. Тож залучення молоді до активного відпочинку, занять спортом, пропаганда здорового способу життя – це перші кроки на шляху до розвитку здорової нації", – зазначив голова Тернопільського обласного осередку ВМГО "Студентська Свобода" Ростислав Мороз.

Фото з заходу: https://plus.google.com/photos/113715570186883976675/albums/5867338969644989873

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: 24.04 проведення обласного ...

КОМЕНТАРІ