На Буковині проведено семінар-нараду по підготовці до купального сезону

На Буковині проведено семінар-нараду по підготовці до купального сезону

18.04.13 08:01 0 838
Для того, щоб убезпечити людей від небезпеки під час відпочинку поблизу водоймищ, Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області спільно із зацікавленими службами та організаціями завчасно проводиться цілий комплекс попереджувальних заходів щодо забезпечення готовності рятувальних служб та водоймищ до купального сезону.

17 квітня в актовому залі Управління ДСНС України у Чернівецькій області відбулася семінар-нарада щодо забезпечення охорони життя людей під час купального сезону 2013 року на водних об’єктах Чернівецької області. На заході були присутні представники районних державних адміністрації області, Чернівецької та Новодністровської міських рад, Державного управління охорони навколишнього природного середовища, Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області, державних та комунальних аварійно-рятувальних служб краю.

Також участь у засіданні взяли власники та орендарі земельних ділянок з прилеглими водоймищами, які призначені для організованого відпочинку населення на водних об’єктах. Всі присутні були ознайомлені із нормативно-правовими актами у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на водних об’єктах, вимогами щодо обладнання рятувальних постів і обладнання їх необхідними засобами для рятування людей та розглянуто питання, щодо визначення місць масового відпочинку на водних об’єктах та пляжів. Також під час наради було визначено основні заходи, які проводитимуться протягом усього підготовчого періоду.

Проведення таких заходів є дуже важливим, адже це дозволить краще підготувати водойми Чернівецької області до купального сезону. А це, в свою чергу, дозволить зменшити ризик загибелі людей під час відпочинку на воді.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марлос: Ми перервемо ...
Наступна новина: Серед житомирян — чемпіони ...

КОМЕНТАРІ