Більше півтисячі волинян прозвітувалися про доходи в електронному вигляді

Більше півтисячі волинян прозвітувалися про доходи в електронному вигляді

18.04.13 09:40 0 775
Перевагами подання декларації в електронному вигляді вже скористалося 522 волинянина, – повідомили у відділі оподаткування фізичних осіб ДПС у Волинській області.

Зважаючи на той факт, що такий сервіс декларантам запропоновано вперше, можна стверджувати про певний успіх застосування сучасних інформаційних технологій у кампанії декларування, – стверджують у податковій.

Оскільки у бажаючих подати декларацію в електронному вигляді не виникає жодних технічних проблем, новий сервіс і надалі користуватиметься популярністю серед декларантів, – прогнозують фахівці ДПС у Волинській області.

Нагадаємо, що до послуг громадян – спеціальний тематичний банер «Декларування громадянами майнового стану і доходів» на суб-сайті ДПС у Волинській області та на єдиному веб-порталі ДПС України. Скориставшись можливостями мережі Інтернет кожен, хто зобов’язаний звітуватися про доходи, може подати декларацію в електронному вигляді, не витрачаючи часу на візит до податкової інспекції.

Звертаємо увагу, що електронне декларування передбачає наявність у громадянина ключа електронного цифрового підпису, який можна отримати за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м. Ковель, вул. Степана Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб. 206.

З питань заповнення декларації про доходи громадяни можуть звертатися у Центри обслуговування платників податків, які працюють при всіх податкових інспекціях області.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі визначили ...
Наступна новина: Невідомі надіслали листа з ...

КОМЕНТАРІ