Волинь: облаштовуємо спільно «зелені зони»

Волинь: облаштовуємо спільно «зелені зони»

18.04.13 09:12 0 788
На Волині держслужбовці, представники місцевого самоврядування та лісівники, не чекаючи суботника, у п’ятницю 19 квітня, висаджуватимуться дерева поблизу сміттєзвалищ. Про роботи, які будуть здійснюватися в регіоні в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», розповів перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко на брифінгу журналістам після урядового селектору Мінрегіонбуду.

«Загалом ми плануємо висадити майже 170 тисяч дерев та кущів», - додав він.

Водночас наголосив, що в області ще наприкінці березня, як тільки зійшов сніг, розпочали прибирати території в усіх куточках краю. 19 та 20 квітня волиняни також активно візьмуть участь у благоустрою населених пунктів. Люди впорядкують прибудинкові території, автозупинки, парки та сквери, спортивні та дитячі майданчики.

Під час проведення толок в регіоні планується впорядкувати 15 меморіальних комплексів, 63 пам’ятники, 160 братських могил і 27 індивідуальних захоронень з часів другої світової війни та 869 кладовищ. На вже благоустрій зроблено на територіях 10 меморіальних комплексів та 15 пам’ятників. До Пасхальних свят роботу завершать.

Олександр Башкаленко закликав волинян взяти участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині для дітей з ...
Наступна новина: Співпраця влади, ...

КОМЕНТАРІ