На Волині весняна толока відбудеться в усіх населених пунктах краю

На Волині весняна толока відбудеться в усіх населених пунктах краю

18.04.13 19:10 0 807
На відеоселекторній нараді, яку провів Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, обговорили питання завершення опалювального періоду 2012/2013 років та проведення Всеукраїнського суботника з благоустрою та впорядкування населених пунктів. Участь в її роботі взяв перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Геннадій Темник поставив завдання регіонам проаналізувати стан проходження опалюваного сезону, врахувати недоліки і плавно готуватися до наступного. «На в 19 регіонах теплопостачання припинено повністю.В інших областях відбувається поетапне припинення подачі теплоносія до об’єктів соціально-культурної сфери та житлового фонду. До кінця цього тижня опалювальний період буде завершено у всіх регіонах», - сказав він.

Міністр також розповів, що Уряд планує залучити кредитні кошти під державні гарантії для активізації втілення низки державних програм, а саме водовідведення, каналізування, створення ОСББ, стимулювання будівельної галузі тощо. Наразі до співпраці зголосилися Ощадбанк, Укргазбанк та Укрексімбанк.

Окремо наголошувалось на доцільності паспортизації житлових будинків та впровадженні заходів енергозбереження в галузі житлово-комунального господарства, зокрема в сфері комунальної теплоенергетики, заходи з модернізації і переобладнання підприємств теплоенергетики, які дозволять використовувати альтернативні джерела палива.

Також Геннадій Темник закликав усіх громадян активно долучитися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», яка відбудеться 20 квітня, і покращити зовнішній вигляд населених пунктів країни. Словом впорядкувати прибудинкові території, узбіччя доріг, парки та сквери, посадити дерева. Особливу увагу звернув на оновлення дитячих спортивних майданчиків, що дасть можливість кожній дитині корисно і активно проводити дозвілля.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі дітей ...
Наступна новина: «Чому в офіційних ...

КОМЕНТАРІ