Посольство Швеції запрошує волинян до участі у тренінговій програмі «Місцеві політичні лідери – зміцнення потенціалу жінок-політиків»

Посольство Швеції запрошує волинян до участі у тренінговій програмі «Місцеві політичні лідери – зміцнення потенціалу жінок-політиків»

18.04.13 11:16 0 892
Шведська агенція міжнародного розвитку (Sida) є організатором міжнародних тренінгових програм. Особлива увага надається секторам, у яких Швеція має значний досвід. Міжнародний центр місцевої демократії за підтримки Sida запрошує представників з України до участі у тренінговій програмі «Місцеві політичні лідери – зміцнення потенціалу жінок-політиків».

Програма проходитиме в Швеції у жовтні 2013 року. Викладатиметься англійською мовою. До участі запрошуються службовці, які обрані представляти громадян у місцевих органах законодавчої та виконавчої влади.

Учасникам оплачується вартість програми, міжнародний переліт до/зі Швеції, міжнародний переліт під час регіонального семінару, а також усі витрати, пов’язані з проживанням/харчуванням, крім особистих витрат учасників та витрат на оформлення візи.

Останній день прийому заявок 30 квітня 2013 року.

З детальною інформацією можна ознайомитись на сайті: www.swedenabroad.com/kiev.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у справі російського ...
Наступна новина: Працівники Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ