Луцьк: микола Романюк вручив нагороди кращим спортсменам міста

Луцьк: микола Романюк вручив нагороди кращим спортсменам міста

18.04.13 12:54 0 849
У залі засідань міської ради відбулося підбиття підсумків спартакіади міста Луцька 2012 року та VІ відкритого чемпіонату міста з футболу серед аматорських команд і вручення нагород переможцям.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Володимир Тонконог повідомив, що у спартакіаді взяло участь 54 колективи, які змагалися у п’яти групах. В різних групах за програмою спартакіади були проведені змагання з футболу, футзалу, плавання, волейболу, баскетболу, легкоатлетичного кросу, тенісу настільного, шахів, шашок. Загалом спартакіада відбулася на високому організаційному рівні, за великої кількості учасників – 16 тисяч чоловік. Серед колектив, які відповідально поставилися до спартакіади, відзначено КП «Луцьктепло», Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Луцький інститут розвитку людини, Волинський інститут ім. В’ячеслава Липинського, Луцький педагогічний коледж, коледж технологій, бізнесу і права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, більшість шкіл та гімназій Луцька. В І групі за зайняте третє місце нагороджено колектив ПАТ «Електротермометрія», за зайняте друге місце – колектив Волинської філії ВАТ «Укртелеком», за зайняте перше місце – колектив КП «Луцьктепло».

В ІІ групі за зайняте третє місце нагороджено колектив Волинського інституту ім. В’ячеслава Липинського, за друге – колектив Луцького національного технічного університету, за перше – колектив Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

В ІІІ групі за зайняте третє місце нагороджено колектив коледжу технологій, бізнесу і права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, за зайняте друге місце – колектив коледжу Луцького національного технічного університету, за перше – колектив Луцького педагогічного коледжу. В ІV групі за зайняте третє місце нагороджено колектив Луцького НВК №22-ліцей, за зайняте друге місце – колектив Луцької гімназії №14, за зайняте перше місце – колектив Луцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою». В V групі за зайняте третє місце нагороджено клуб за місцем проживання «Юність», за зайняте друге місце нагороджено клуб за місцем проживання «Стріла», за зайняте перше місце нагороджено клуб за місцем проживання «Олімпія».

За зайняте третє місце у відкритому чемпіонаті Луцька з футболу нагороджено команду «Колос», за друге місце – команду «Кораблик», за перше місце – команду «Луцьксантехмонтаж-536». Микола Романюк, вручивши медалі і кубки, подякував спортсменам і усім, хто розвиває спорт. Побажав міцного здоров’я і нових спортивних досягнень. «Міська влада розуміє, що спорт – це здоров’я, тому й надалі сприятиме його розвитку. Свідченням цього є нові спортивні майданчики, які створюються спільно з підприємцями», - зазначив міський голова.

Також під час урочистостей було вручено Подяку Федерації футболу України Ігорю Чорнусі, капітану команди «Луцьксантехмонтаж-536».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ