Лучани у День довкілля приберуть район річки Жидувка

Лучани у День довкілля приберуть район річки Жидувка

18.04.13 11:52 0 1018
У залі засідань міської ради відбулася нарада з питань організації та проведення заходів в рамках Всеукраїнського Дня довкілля на території міста Луцька за участю керівників підприємств, установ, організацій.

Радник міського голови Борис Сорока закликав лучан не бути байдужими до благоустрою міста, долучитися до «Екологічного кварталу», який триває у місті, згідно з розпорядженням міського голови Миколи Романюка з 22 березня по 24 травня. Як позитивний приклад, де вже активно створюють клумби, білять дерева, садять кущі, назвав Луцький педагогічний коледж, НВК №9 і НВК «ЗОШ №10-профісійний ліцей». Він наголосив на тому, що 19 квітня відбудеться прибирання у районі річки Жидувки: від вулиці Львівської до вулиці Станіславського; від вулиці Станіславського до бульвару Дружби Народів; від бульвару Дружби Народів до вулиці Потебні та прибережної, водоохоронної зони річки Сапалаївки від вулиці Ярощука до вулиці Чехова. Розпочнеться толока о 9 годині ранку.

У роботі наради взяла участь заступник начальника обласної Державної екологічної інспекції Любов Колошко. Вона у своєму виступі наголосила на важливості правильного поводження з побутовими відходами, недопущенні спалювання сухої рослинності, гілля, адже за це доведеться нести адміністративну відповідальність. Любов Колошко звернулася до присутніх з проханням прибрати стихійні сміттєзвалища на вулиці Володимирській, Вороніхіна, Львівській, проспекті Соборності, зонах відпочинку біля річки Стир.

У заключному слові Борис Сорока сказав: «16 квітня відділ екології міської ради спільно з Державною екологічною інспекцією провели об’їзд міста і побачили, що місто після зими брудне. Необхідно активізувати роботу з питань санітарії та приведення в належний екологічний стан всіх доріг, прибудинкових територій, водоохоронних зон, власних та прилеглих територій всіх без виключення підприємств, установ та організацій міста. 29 та 30 квітня буде проведено повторний об’їзд. Керівників, які не приберуть своїх територій, буде оштрафовано. Матеріали будуть передані в природоохоронну прокуратуру».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українська сторона ...
Наступна новина: У Росії заявили про ...

КОМЕНТАРІ