В Луцьку міська рада відшкодує ОСББ відсоткові ставки за залученими кредитами на впровадження енергозберігаючих заходів

В Луцьку міська рада відшкодує ОСББ відсоткові ставки за залученими кредитами на впровадження енергозберігаючих заходів

18.04.13 10:15 0 1152
Члени виконавчого комітету своїм рішенням затвердили перелік позичальників на відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами. Відбір учасників відбувався відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 28.02.2013 №38/52 «Про Програму відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2015 роки», протоколу комісії з відбору учасників на відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами від 28.03.2013 №1 та звернень заявників.

Цим же документом управлінню економіки доручено укласти договори про надання часткової компенсації відсотків за залученими кредитами з позичальниками, а саме з: ОСББ «Берегиня-Луцьк», ОСББ «Злагода Плюс», ОСББ «Відродження», ОСББ «Калина 30», ОСББ «Росинка», ОСББ «Біном», ОСББ «Відродження-Шанс».

За словами начальника управління економіки Любові Ковпак, кредити були взяті ОСББ для впровадження енергозберігаючих заходів, що забезпечило зменшення споживання енергоносіїв та фінансового навантаження на мешканців будинків.

« варто створювати об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Адже міська влада всіляко підтримує їх діяльність, а жителі беруть безпосередню участь у прийнятті господарських рішень», - зазначила вона.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Руні може перейти в ...
Наступна новина: 2276 будинків у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ