Стан медичного забезпечення  прикарпатських чорнобильців  розглянуть на колегії  департаменту охорони здоров’я ОДА

Стан медичного забезпечення прикарпатських чорнобильців розглянуть на колегії департаменту охорони здоров’я ОДА

18.04.13 14:22 0 805
Квітневим розпорядженням №265 голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк затвердив заходи до 27-ої річниці Чорнобильської трагедії, 26 квітня. Впродовж квітня керівники райдержадміністрацій та міські голови міст обласного значення проведуть зустрічі з активістами чорнобильських організацій.

На колегії департаменту охорони здоров’я ОДА буде розглянуто стан медичного забезпечення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Впродовж квітня-червня буде надано фінансову допомогу громадським організаціям інвалідів (відповідно до Постанови Кабміну №176 від 7 березня 2012 року «Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та увічнення Перемоги у ВВВ 1941-1945 років». У обласному центрі Прикарпаття, інших містах і селищах пройдуть молебні-реквієми пам’яті за загиблими і померлими чорнобильцями. У навчальних закладах області на Уроках мужності побувають учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В обласному краєзнавчому музеї діятиме тематична виставка. Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА проведе XXVI міжнародні змагання пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля. Готується до друку Книга пам’яті «Ятрить серця Чорнобиля полин» (обласний відділ пошуково-видавничого агентства «Книга пам’яті України»).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Землетрус в Ірані й ...

КОМЕНТАРІ