Начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало зустрівся з лідерами молодіжних організацій Прикарпаття

Начальник УМВС в області генерал-майор міліції Олег Сало зустрівся з лідерами молодіжних організацій Прикарпаття

18.04.13 18:42 0 819
Цю зустріч голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Ганна Крисюк ініціювала на засіданні громадської ради при УМВС. На неї прибули керівники міськрайонних молодіжних адміністрацій, лідери молодіжних громадських організацій та студентського самоврядування.

«Ми прагнемо налагодити конструктивний діалог із міліцією задля подальшої співпраці, популяризації роботи, підвищення іміджу органів внутрішніх справ, – сказала Ганна Крисюк. – Хочемо добитися того, щоб міліція в очах молоді була дійсно тим органом, до якого можна звернутися за консультацією чи допомогою». Керівник прикарпатської міліції генерал Олег Сало відзначив, що правовиховна робота з молоддю, дітьми є одним із пріоритетів у діяльності органів внутрішніх справ. «Ми реалізували кілька проектів у цьому напрямку, зокрема, досвід організації дитячого об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття» отримав схвалення в Міністерстві внутрішніх справ України й буде розповсюджуватися у всій державі, – наголосив Олег Михайлович.

– Тепер хочемо залучити підлітків, які перебувають на міліцейському профілактичному обліку, до занять самбо. Плануємо зібрати їх разом із батьками 24 квітня в Івано-Франківську, організувати показові виступи спортсменів. Потрібно забрати цих дітей з вулиці, зацікавити їх корисними заняттями». Проректор з навчально-виховної роботи Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького Олег Андрухів звернув увагу на виховання молодих працівників міліції, зокрема в стінах відомчих навчальних закладів, роботу з кадрами в міліцейських підрозділах.

На що Олег Сало сказав, що в червні прикарпатська міліція очікує поповнення – 65 випускників університетів та інститутів МВС. З усіма буде проведена відповідна робота, зокрема, тестування, закріплення наставників, а в УМВС та міськрайвідділах внутрішніх справ обновлюється резерв керівного складу. Голова Івано-Франківського осередку «Федерації дебатів України» Михайло Ткач розповів, що невдовзі планується провести публічне обговорення проблем у роботі міліції, а також видання посібника про права молоді і запросив представників УМВС долучитися до цих заходів. Начальник УМВС Олег Сало підкреслив, що останнім часом робиться багато для підвищення довіри населення до роботи міліції.

Насамперед це стосується повної реєстрації повідомлень і заяв громадян про правопорушення та події, оперативне реагування на них.

Дільничні інспектори обходять помешкання людей і вручають свої візитки, інформаційні буклети. Під час недавнього стихійного лиха, коли були заметені дороги й цілі населені пункти, працівники міліції допомагали водіям, стареньким людям. Міліція відкрита для співпраці з громадськістю, про що свідчить відновлення роботи Громадської ради при УМВС. Так що всі пропозиції керівників молодіжних організацій будуть вивчені та враховані в плануванні оперативно-службової діяльності правоохоронців.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

text-align: justify;
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині за ...
Наступна новина: На Львівщині в Моршині ...

КОМЕНТАРІ