На Івано-Франківщині податкова готова допомогти заповнити декларацію про майновий стан і доходи

На Івано-Франківщині податкова готова допомогти заповнити декларацію про майновий стан і доходи

18.04.13 15:01 0 794
Громадяни для того, щоб отримати відомості про себе із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, можуть звернутися особисто або через уповноважену особу до органу державної податкової служби. Це можна зробити за своїм місцем проживання чи за місцем отримання доходів, або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування.

Органи ДПС за заявою фізичної особи, яка зареєстрована в Державному реєстрі, зобов’язані надати наявні в Державному реєстрі відомості щодо доходів фізичної особи за період не раніше, ніж з 1-го кварталу 1998 року. Відомості із Державного реєстру надаються протягом п’яти робочих днів з дня звернення фізичної особи.

Нагадаємо, декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у минулому році, подається до 1 травня 2013 року органу державної податкової служби за місцем реєстрації платника (місцем проживання).

Всю інформацію про порядок декларування доходів можна отримати на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України (www.sts.gov.ua) у розділі „Декларування громадянами майнового стану і доходів”, або звернутися за роз’ясненнями безпосередньо до податкових інспекцій та сервісних центрів, які на період кампанії декларування працюють у посиленому режимі. Крім того, громадянин може зателефонувати до кол-центру Міністерства доходів і зборів України за номером 0-800-501-007.

Листівка "Декларування доходів громадян" (Завантажити) Відеоматеріали по темі



Триває кампанія декларування

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ