У Львові завершилися змагання «Срібний Едельвейс-2013»

У Львові завершилися змагання «Срібний Едельвейс-2013»

18.04.13 12:26 0 918
Нещодавно на паркеті спортивного комплексу «Грація» у м. Львові (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36) відбулися змагання за програмою чемпіонату області з танцювального спорту для учасників всіх вікових категорій, чемпіонату України категорії ювенали-2 та традиційні 26-ті міжнародні рейтингові змагання з танцювального спорту «Срібний Едельвейс – 2013».

Заходи проводилися за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Всеукраїнської та обласної федерацій танцювального спорту, львівського клубу спортивного танцю «Едельвейс» відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженого наказом МОНмолодьспорту від 27 лютого 2013 року № 216, листа Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська федерація танцювального спорту» від 27 березня 2013 року №49.

Для участі у престижних змагань з танцювального спорту на Львівщину прибули команди з Республіки Білорусь, Молдови, Республіки Польща, Угорщини, Словаччини, а також збірні команди з різних областей України.

Серед учасників – понад 300 танцювальних пар усіх вікових категорій: від п’ятирічних дітей до провідних танцюристів-майстрів найвищого класу.

Високий рівень танцювальної майстерності продемонстрували: в категорії «Дорослі» пара зі Львова Всеволод Левицький – Тетяна Панченко та угорська пара Олівер Зьом – Болгарка Возар; в категорії «Молодь» пара зі Львова Орест Маркевич – Наталія Горностай (латино-американська програма), молдавська пара Міхей Котос – Анастасія Фіослова (програма стандарт) та словенська пара Томас Бака – Урсоля Саркасова.

Серед кращих в чемпіонаті Львівської області були: пари Дзівінський Андрій – Свінціцька Христина (клуб танцювального спорту «Фокстрот») в категорії «Дорослі»; Бухта Роман – Галай Марія (клуб танцювального спорту «Едельвейс») в категорії «Молодь»; Потапов Юрій – Гофер Марта (клуб танцювального спорту «Естет») в категорії «Ювенали-1»; Лось Назар – Логин Юлія (клуб танцювального спорту «Естет») в категорії «Юніори–1»; Брачка Валентин – Адамів Уляна (клуб «Едельвейс») та Купецький Дмитро – Андреєва Дарія (клуб «Талісман») в категорії «Юніори – 2».

Чемпіонат Львівської області зі спортивного танцю було присвячено відзначенню Року видатного діяча української фізичної культури І. Боберського.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга. "Азовмаш" ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ