З робочим візитом на Львівщині перебуває  заступник Міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Лекарь

З робочим візитом на Львівщині перебуває заступник Міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Лекарь

18.04.13 16:21 0 898
Протягом 2 днів з робочим візитом на Львівщині перебуває заступник Міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Лекарь. Сергій Іванович взяв учать у низці важливих заходів. Зокрема, з метою визначення реального стану справ за різними напрями роботи він відвідав Львівський державний університет внутрішніх справ. Тут він оглянув навчально-матеріальну базу навчального закладу, зустрівся з науково-педагогічним складом та курсантами, а також взяв участь у розширеному засіданні Наглядової ради університету.

В урочистій атмосфері заступник Міністра внутрішніх справ України - керівник апарату Сергій Лекарь привітався з особовим складом, а згодом із головою Наглядової ради генералом внутрішньої служби України Андрієм Василишиним, ректором генерал-лейтенантом міліції Михайлом Цимбалюком та членами колегіального органу ЛьвДУВС, поклали квіти до обеліску працівникам, що загинули в боротьбі за Батьківщину. Курсанти міліцейського вищого навчального закладу маршем продемонстрували присутнім свій стройовий вишкіл.

Згодом Сергій Іванович взяв участь у розширеному засіданні Наглядової ради ЛьвДУВС. На початку заходу генерал внутрішньої служби України Андрій Василишин подякував за самовіддану працю в ім’я розвитку і зміцнення правопорядку та нагородив почесним знаком УС МПА «За мужність та професіоналізм» заступника Міністра внутрішніх справ України - керівника апарату Сергія Лекаря, ректора генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка, начальника ГУМВС України у Львівській області генерал-майора міліції Олександра Рудяка, інших працівників університету та членів Наглядової ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: на 29 тис. ...

КОМЕНТАРІ