У Львові правоохоронці вилучили 637 грамів кокаїну

У Львові правоохоронці вилучили 637 грамів кокаїну

18.04.13 13:54 0 775
Днями працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області провели оперативно-пошукові та профілактичні заходи з метою встановлення та затримання осіб, які займаються розповсюдженням наркотичних засобів на території міста Львова.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області затримали 41-річного львів’янина в якого вилучили наркотичний засіб – кокаїн, загальною вагою близько 637 грамів.

Чоловіка затримали правоохоронці. Зараз зловмисник знаходиться під вартою. На даний час за цим фактом триває слідство. Встановлюються шляхи та канали надходження наркотика на територію Львівщини.

Вартість вилученої речовини за цінами «чорного» ринку потягнула б майже на 1 мільйон гривень. Завдяки оперативникам до наркоспоживачів не надійшло близько 1000 доз наркотичного зілля.

«Правоохоронці Львівщини на вилучили з незаконного обігу 637 грамів кокаїну, також понад 12 кілограмів наркотичних засобів, із яких близько 3 кілограми - макової соломки, 5 кілограмів – марихуани та близько 1 кілограма – опію», - зазначив Олексій Душейко, начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області.

Окрім цього 11 квітня, близько 01:00 год. ночі працівники карного розшуку Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС затримали 39-річного непрацюючого мешканця міста Львова, у якого виявили та вилучили поліетиленові пакети, в одному і яких знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору – амфетамін, що є наркотичним засобом, вагою близько 4 грамів, а в другому пакеті приблизно такою ж вагою знаходилась речовина рослинного походження зеленого кольору – марихуана.

Того ж дня, близько 4:00 годин ранку, працівниками патрульної служби звернули увагу на молодого громадянина, який поводив себе підозріло. При спілкуванні із зазначеним молодиком було встановлено, що він прибув до м. Львова з Волинської області та ніде не працює. При огляді в нього було виявлено та вилучено пакет із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на наркотичний засіб марихуану.

Також, протягом цього ж дня працівники сектору БНОН Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС затримали львів’янина у якого виявили та вилучили понад 6 грамів подрібненої речовини рослинного походження, схожої на наркотичний засіб – марихуану.

12.04.2013 року оперативники Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС затримали жителя одного із сіл Жовківського району в якого виявили та вилучили два поліетиленових пакети, наповнені марихуаною, загальною вагою близько 8 грамів.

Того ж дня, працівники Галицького райвідділу міліції затримали 19-річного молодика, мешканця міста Борислав, у якого вилучили паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану.

Окрім цього, на минулому тижні правоохоронці Бродівського районного відділу затримано 42-річного громадянина, мешканця одного із сіл району, у якого виявили та вилучили близько 300 грамів наркотичного засобу – марихуани.

А от працівники сектору БНОН Стрийського міськрайвідділу на території однієї із шкіл Стрия, затримали 26-річного раніше засудженого місцевого мешканця у якого виявили та вилучили таблетки «Субітексу», що являється наркотичним засобом.

Як повідомив очільник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області Олексій Душейко, усі факти занесено до Єдиного реєстру. Вилучені наркотичні засоби скеровано на експертизу до НДЕКЦ при ГУМВС. У рамках кримінальних проваджень проводиться подальша перевірка.

УБНОН ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: валентин ...
Наступна новина: "Таврія" буде оскаржувати ...

КОМЕНТАРІ