На Львівщині у Бродівському  районі продовжуються роботи  із зведення захисної дамби

На Львівщині у Бродівському районі продовжуються роботи із зведення захисної дамби

18.04.13 15:22 0 895
За повідомленням департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, 17 квітня продовжувалось проведення невідкладних робіт у м. Броди з метою недопущення підтоплення водами р. Суховілка присадибних ділянок, господарських будівель та житлових будинків на вулицях Заставки, Костюшка та Полуботка. Зазначаємо, що їх підтоплення на цей час не зафіксовано.

Бродівською районною державною адміністрацією спільно з міською владою м. Броди з залученням особового складу та техніки територіальних підрозділів Головного управління ДСНС України у Львівській області, Львівського обласного управління водних ресурсів та міських комунальних служб зроблено все можливе для недопущення підтоплення домогосподарств на території міста.

Зведеним аварійно-рятувальним загоном у складі 32 осіб та 4 одиниць техніки здійснюється контрольоване пониження рівня води

зі штучно створеної в попередні роки водойми на р. Суховілка поблизу вул. Заставки та постійний контроль за станом греблі-дамби.

З ранку до 18.00 вечора рівень води у водоймі понижено на 8 см. Контрольоване пониження рівнів води з водойми продовжується. На дамбі організовано цілодобове чергування рятувальників.

Також, з метою захисту домогосподарств на вул. Костюшка комунальними службами Бродівської міської ради продовжується зведення захисної дамби вздовж р. Суховілки.

Всього відсипано дамбу на ділянці 100 м, залишається відсипати

ще 80 м. Ці роботи заплановано завершити до кінця тижня.

На місці проведення протиповеневих робіт протягом дня працювала робоча група Обласного штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних із підтопленням територій області внаслідок льодоходу, повені та паводків у 2013 році у складі керівників департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, Головного управління ДСНС України у Львівській області та Львівського обласного управління водних ресурсів.

Ситуація знаходиться на контролі обласного штабу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині на ...
Наступна новина: На Закарпатті на місці ...

КОМЕНТАРІ