Львівщина: наведення порядку на території області є нашим  обов’язком, – Богдан Матолич

Львівщина: наведення порядку на території області є нашим обов’язком, – Богдан Матолич

18.04.13 08:27 0 884
На в області, як і по всій Україні, відбувається місячник благоустрою, що вже є традиційним заходом й організовується щороку до свята Великодня. І у зв’язку з тим, що цьогоріч весна є дуже короткою, порядок на території Львівщини потрібно навести у стислі терміни. На цьому наголосив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич, коментуючи проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою.

Перший заступник керівника області зауважив, що відповідно до Указу Президента України 20 квітня на території Львівщини відбудеться також День довкілля. Він розповів, що під керівництвом облдержадміністрації пройде ряд заходів на території міста Львова, зокрема буде організовано прибирання тих ділянок, які не охоплюються комунальними службами.

«Ми хочемо провести масову ефективну толоку, тому наведення порядку на цих територіях – це основна мета. Для цього у Львові було відібрано п’ять ділянок: парк «Високий замок», «Знесіння», «Горіховий гай», Стрийський парк та Львівський обласний госпіталь інвалідів війни. Найбільше людей до прибирання цих територій буде задіяно зі Львівського гарнізону, залучатиметься також й студентська, учнівська молодь. До слова, апарат облдержадміністрації разом із керівництвом братиме участь у наведенні порядку на території госпіталю інвалідів війни у м.Винниках», – зазначив Б.Матолич.

Перший заступник очільника Львівщини також повідомив, що в області працює штаб, до складу якого входять усі керівники обласних служб, що відповідальні за наведення порядку, зокрема на узбіччі доріг, лісах, територіях поблизу залізниць, прибережних захисних смугах тощо. Окрім цього, до активної роботи у цьому напрямку залучені інспекції, в тому числі екологічна та санітарно-епідеміологічна.

Богдан Матолич також звернув увагу, що долучитись до прибирання та благоустрою території регіону є обов’язком кожного свідомого мешканця області. «Навести порядок на території Львівщини – це наш обов’язок та добра традиція, тому нам потрібно використовувати кожну погожу годину», – додав він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ