Олег Панькевич: "Регіонали" та комуністи блокують рішення, ухвалення яких від українського парламенту чекає Євросоюз"

Олег Панькевич: "Регіонали" та комуністи блокують рішення, ухвалення яких від українського парламенту чекає Євросоюз"

18.04.13 19:24 0 741
Депутати від Партії регіонів та комуністи свідомо блокують засідання Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції, не бажаючи ухвалювати рішення, яких очікує від України Європейський Союз. Про це заявив заступник голови профільного парламентського комітету свободівець Олег Панькевич.

17 квітня 2013 року не відбулося засідання Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції через відсутність депутатів від Партії регіонів та комуністів. За словами Олега Панькевича, в порядку денному засідання було 14 питань, зокрема розгляд законопроектів, які необхідні для реалізації плану дій із пом'якшення візового режиму для України.

"Відповідно, ці законопроекти, від яких великою мірою залежить успіх євроінтеграційної політики, можуть залишитися без розгляду на сесії Верховної Ради, – зазначив Олег Панькевич. – Тому дії депутатів від більшості інакше як саботажем не назвеш. Так вони демонструють своє справжнє ставлення до євроінтеграції України, так вони виконують свої депутатські обов'язки".

За словами свободівця, через блокування засідань досі не розглянуто питання розподілу обов'язків між головою, першим заступником та заступниками голови комітету, а також не створено частини підкомітетів. Окрім цього, не розглянуто питання створення науково-експертної ради при комітеті, до якої мають увійти представники громадських організацій та наукових установ.

"Партія регіонів повинна відповісти за деструктивну діяльність її представників у Комітеті з питань європейської інтеграції, і відповідно за зрив євроінтеграційних процесів у державі", – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Чому в офіційних ...
Наступна новина: Тернопільщина: гідрологічна ...

КОМЕНТАРІ