Спортивна аеробіка Житомирщини: лідери в державі

Спортивна аеробіка Житомирщини: лідери в державі

18.04.13 14:29 0 944
Одразу два поспіль великі спортивні старти відбулися за участю збірних команд Житомирської області зі спортивної аеробіки.

На міжнародних змаганнях в Словаччині, де взяли участь 400 спортсменів з 9 країн, команду з України представляла збірна з чотирьох областей (Житомирська, Київська, Запорізька та Сумська). З Житомирської області брали участь у чемпіонаті 18 вихованців з двох спортивних шкіл.

В категорії дітей в індивідуальних вправах срібло виборола наша Євгенія Недзведська.

В категорії кадети серед в індивідуальних вправах серед хлопців срібло виборов Поліщук Олександр, серед дівчат — Анастасія Васянович.

В категорії юніори честь нашої країни відстоювали 6 спортсменів Житомирської області. Група у складі Матвейчук Крістіна, Наумова Анна, Семеній Валерія, Мохорт Олександра, Долгіх Анастасія стали переможцями та здобули золоту нагороду, а Наумова Анна в індивідуальних вправах серед жінок стала бронзовою призеркою.

“Срібло” у парних вправах здобули також житомиряни Сапронов Микола та Семеній Валерія.

А з 11 по 13 квітня у Києві проходив Чемпіонат України зі спортивної аеробіки, участь у якому взяли 300 учасників з 12 областей. За підсумками Чемпіонату збірна Житомирщини здобула 3 золоті, 1 срібну та 3 бронзові медалі:

Категорія юніори.

І місце, групи (Мохорт Олександра, Наумова Анна, Семеній Валерія, Матвейчук Крістіна, Долгіх Анастасія);

І місце,трійки (Семеній Валерія, Матвейчук Крістіна, Наумова Анна);

ІІ місце інд.вправи, дівчата (Наумова Анна);

ІІІ місце інд.вправи, дівчата (Матвейчук Крістіна);

ІІІ місце змішані пари (Семеній Валерія, Сапронов Микола);

ІІІ місце, степи (Мохорт Олександра, Наумова Анна, Семеній Валерія, Матвейчук Крістіна, Долгіх Анастасія, Кириєнко Тетяна, Сладковська Ольга, Шавурська Анастасія)

Категорія дорослі.

І місце в індивідуальних вправах серед жінок - Якушевська Вікторія.

Підготували нашу збірну команду досвідчені тренери-викладачі: Кононенко Ірина, Мохорт Лариса, Степанюк Оксана. Вітаємо їх з успіхом та чекаємо на проведення у Житомирі Чемпіонату України, який відбудеться 15-17 травня 2013 року за участю спортсменів майже з усіх областей нашої держави.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ