На Рівненщині учасники семінару дізнавались про перехід на нові умови роботи РРО

На Рівненщині учасники семінару дізнавались про перехід на нові умови роботи РРО

18.04.13 17:54 0 893
Минулого тижня відбувся черговий семінар для платників податків, за участю філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України» у Рівненській області.

Як завжди, програма семінару охопила широке коло питань з оподаткування юридичних, фізичних осіб, систем оподаткування та змін у законодавстві.

У семінарі взяли участь представники центрів сервісного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій Рівного, які дали відповіді на найактуальніші запитання, що стосувались подання звітності про використання РРО в електронному вигляді, запровадження електронної касової стрічки у 2013 році. Наголошувалося, що суб’єктам господарювання, які здійснюють розрахунки із споживачами із застосуванням касової техніки, не слід зволікати з переходом на нові умови роботи. Вже для придбання нових касових апаратів або заміни діючих необхідно обов'язково звертатись до Центрів сервісного обслуговування або виробників РРО.

Податківці акцентували увагу присутніх на швидкому завершенні кампанії декларування доходів громадян, перевагах електронної звітності та проведенні роботи у напрямку недопущення виплати зарплати у «конвертах».

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів першим зголосився ...
Наступна новина: На Буковині 148 ...

КОМЕНТАРІ