На Тернопільщині за жорстоку розправу над позичальником – понад 14 років в’язниці

На Тернопільщині за жорстоку розправу над позичальником – понад 14 років в’язниці

18.04.13 18:35 0 903
На Тернопільщині вирок суду вислухав 27-річний житель Підгаєцького району, якого визнали винним в умисному вбивстві. Аби не повертати двісті доларів боргу, чоловік позбавив життя позичальника.

Ця драматична подія сталася у лютому минулого року в одному із сіл Підгаєцького району. 25-річний житель Бережанщини загинув від вогнепального поранення у власній автівці. Як з’ясувалося під час досудового розслідування, підсудний майже рік не хотів повертати позиченого, тож підприємець з Бережанщини час від часу навідувався до недобросовісного позичальника, аби нагадати про борг.

Того дня бізнесмен разом з товаришем знову приїхали до помешкання боржника. Повернути грошей не вдалося, як і застати вдома самого позичальника, проте від місцевих підприємець довідався, що боржник місяць тому купив та зареєстрував мисливську рушницю. Як згодом розповів товариш загиблого, останній ніби відчував, що та зброя призначена саме для розправи з ним, бо вирішив швидко повертатися додому. Та не судилося.

Коли боржник повернувся додому, рідні стали скаржитися, що їм вже набридли візити бережанського бізнесмена, тому боргову справу якось треба вирішити. На «якось» у лиходія вже був план.

Кинувши рушницю в салон автівки, лиходій став по слідах від шин розшукувати куди поїхав «вимагач». Йому вдалося його наздогнати. Розлючений боржник тричі вистрелив в автомобіль «позичальника».

Пасажир, який чудом залишився живим, вхопив у руки кермо, вирівняв автомобіль та проїхав ним ще кілометр. Викликав швидку для товариша, але лікарі констатували смерть від вогнепального дробового поранення. Ось так криваво зловмисник розв’язав боргову проблему. Міліціонери оперативно затримали підозрюваного у важкому злочині.

Чотирнадцять років і шість місяців позбавлення волі – такий вирок прозвучав для засудженого за умисне вбивство.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Начальник УМВС в області ...

КОМЕНТАРІ