Представники Управління ДСНС у Тернопільській області взяли участь у засіданні Тернопільського прес-клубу на тему «Товариство Червоного Хреста: майже сторіччя в епіцентрі допомоги людям»

Представники Управління ДСНС у Тернопільській області взяли участь у засіданні Тернопільського прес-клубу на тему «Товариство Червоного Хреста: майже сторіччя в епіцентрі допомоги людям»

18.04.13 15:15 0 850
17 квітня о 13:00 в місті Тернополі у приміщенні Тернопільського прес-клубу відбулось засідання, на тему «Товариство Червоного Хреста: майже сторіччя в епіцентрі допомоги людям».

В засіданні взяли участь голова Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста Олександра Бригадир, начальник Головного управління праці та соціальної політики ОДА Богдана Олексишин, помічник начальника Державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Олена Воробець, керівник патронажної служби обласної організації Товариства Червоного Хреста Марія Кокіс, заступник начальника Головного управління охорони здоров’я ОДА, голова Тернопільської районної організації Товариства Червоного Хреста України, керівник Служби розшуку та пропаганди донорства на теренах області та інші посадові особи.

Мова йшла про роботу організації Товариства Червоного Хреста та її функції. Волонтери та співробітники Червоного хреста завжди поруч: в гарячих точках, в епіцентрах стихійних лих і людської біди – там, де виникає потреба у наданні негайної допомоги. Служба розшуку Червоного Хреста допомагала і допомагає тисячам родин віднайти дорогих їм людям.

Відзначено і партнерство обласного Товариства Червоного Хреста з Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області. Зокрема, у забезпеченні продуктами харчування, одягом та наданням медичної допомоги при розгортанні пунктів життєзабезпечення, надання матеріальної допомоги при розгортанні щорічного спортивно-оздоровчого польового дитячого табору «Юний рятівник», надання гуманітарної допомоги постраждалим під час повені у м. Коропець та с. Устя Зелене Монастириського району у 2008 році, надання оснащення для проведення занять з особовим складом з медичної підготовки. Днями, управління затвердило спільний план взаємодії із громадськими та волонтерськими організаціями для надання допомоги при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, серед яких Тернопільський Червоний Хрест посідає одне з головних місць.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ