У День довкілля небайдужі тернополяни приберуть парк «Загребелля»

У День довкілля небайдужі тернополяни приберуть парк «Загребелля»

18.04.13 17:59 0 899
Громадські організації, представники органів студентського самоврядування та волонтери долучаються до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», яка вже вдруге проводиться в Тернополі. Цьогоріч планують повністю прибрати парк «Загребелля», де ростуть унікальні види дерев.

«Парк «Загребелля» - унікальний ландшафтний парк, де 600 га поля штучно засаджено деревами. Тут є надзвичайно різні види порід. На Західній Україні є тільки два міста, що можуть похвалитися таким парком, - це Львів і Тернопіль. Крім того, це єдина зона, де дозволена рекреація, тому для прибирання вибрали саме цей парк», - пояснив заступник начальника управління ЖКГ, благоустрою та екології Олег Соколовський.

«Зробимо Україну чистою!» – це аполітична та некомерційна громадська ініціатива, в межах Всесвітнього руху «Let's do it!». За час свого існування до співпраці залучено більше 70 000 українців і проведено дві масштабні всеукраїнські акції з прибирання зелених зон та парків.

В Тернополі акцію підтримали громадські організації, органи студентського самоврядування та прості волонтери, яким небайдуже майбутнє нашого краю та які готові змінювати щось вже зараз. За прогнозами організаторів, на прибирання парку прийдуть близько 400 волонтерів.

Акція відбудеться на День довкілля 20 квітня о 11 год. Крім Тернополя, вона проходитиме і в окремих населених пунктах області.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині 148 ...
Наступна новина: Микола Романюк: «Про ...

КОМЕНТАРІ